Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Over City Cycle Tours / Over ons

Over ons

City Cycle Tours is een guided tour onderdeel van Glope Events - Be Event Group. Voor de groeiende vraag naar verzorgde begeleide tochten met professionele gidsen, is deze website opgezet en dé ingang voor uw groep.

De fietstochten

Onze begeleide fietstochten worden op thematische wijze aangeboden met als streven een aanbod in diverse steden. Omdat deze website zijn start heeft gehad met tochten in Den Haag en Scheveningen, is daar het grootste aanbod voor te vinden.

Gidsen:

Onze gidsen zijn ervaren begeleiders met een grote kennis van de stad. Laat je inspireren en beleef de stad op zijn best.

Instructeurs:

Naast onze gidsen zetten wij soms extra instructeurs in voor een beter georganiseerd verloop van de dag. Denk aan de organisatie bij grote groepen, logistiek met fietsen en organisatie op bijzondere startlocaties.

Veiligheid:

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij lichten alle deelnemers voorafgaand aan de tocht in over te nemen veiligheidsmaatregelen voor zichzelf en voor anderen. Onze begeleiders zien daarop toe. Mogelijk wordt u gevraagd veiligheidshesjes of opvallende jasjes te dragen. Die worden door ons verstrekt als de situatie daarom vraagt.

De fietsen

De fietsen die wij beschikbaar stellen zijn gehuurd van een gerenommeerd fietsverhuurbedrijf, die garant staat voor veilige en in technisch goede staat fietsen. Mocht er tijdens de tocht toch een technisch probleem optreden met de fiets, komen zij of wij netjes een vervangende fiets brengen. Er zijn naast de standaard fietsen op aanvraag ook elektrische fietsen, tandemfietsen en bakfietsen beschikbaar.     

Send to a friend