Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Fietstochten / Surprise High Lights Tour Den Haag

Surprise High Lights Tour Den Haag

Event description

Weet je niet goed te kiezen of wat de deelnemers of je collega's leuk zullen vinden? Dan is dit misschien wel een leuke oplossing. Laat je deelnemers verrassen door onze gidsen met een keuze aan korte gidstochten in Den Haag en Scheveningen... Keuze uit de thema's Natuur, Architectuur, 200 jaar Badplaats of de Internationale Zone. De keuze kan zelfs nog op de dag zelf in overleg met de gids. Maar je mag het natuurlijk ook tevoren aangeven. De tochten duren 1 1/2 uur per tocht:

Natuur

Vanuit Scheveningen zit je in enkele minuten in de mooie natuur. Duinen, waterwinning en bosrijke gebieden. Scheveningen en Den Haag heeft het allemaal. In deze duin en bosrijke omgeving is er veel te vertellen over flora en fauna, waterwinning en (wilde) dieren. Misschien zie je nog wel een vosje, bijzondere vogels of vleermuizen!

Architectuur Den Haag tour

Vanuit Scheveningen dorp of indien gewenst elders in Den Haag stad, fietsen we een mooie route langs historische gebouwen en de skyline met moderne bouw en bijbehorende bijzondere verhalen. Van Berlage tot onbekende eendagsvliegen in de architectenwereld. De gedachte achter de gebouwen. Mooie maar ook ‘hoe is het mogelijk’ verhalen en 'wie draaien er op voor de kosten' bouwwerken. Zelfs de Duitse bunkers hebben hun architectonisch verhaal. Het is er allemaal in het mooie Den Haag en Scheveningen.

Scheveningen Badplaats 200 jaar

Dit jaar 2018 bestaat de Badplaats Scheveningen 200 jaar. Daar wordt veel aandacht aan besteedt. Dit is de kans om je volledige mee te laten slepen in hoe dat nou ontstaan is. Wie was de man die als eerste zijn ‘Strandhuis’ opende, het Kurhaus bedacht, de Pier ontwikkelde. Natuurlijk fietsen we ook naar de andere delen van Scheveningen. Het dorp met haar schattige visserswoningen en de haven van visserij maar nu ook vooral dit jaar het decor, eindpunt en finale van de Volvo Ocean Race.

Internationale zone

De Haagse regio is rijk aan internationale bolwerken. De vele ambassades in de dure ambassadewijken zoals in het van Stolk Park, of de Internationale Justitiële kantoren, zoals het internationaal gerechtshof of het Vredespaleis. Welke internationale landen zijn erbij betrokken? Welke tribunalen hebben hier plaatsgehad? Verrassende ontdekkingen.

 

Programm Example

  • Ontvangst bij ........ door onze gids(en)
  • Fietsen uitzoeken
  • Keuze van de route
  • Gids fietstocht van 1 1/2 uur
  • Afsluiting en einde tocht 

Duration

1 1/2 uur - 2 uur

Location

Den Haag en Scheveningen

Prices starting at

  • Gidstocht surprise 10-25 personen € 26,50 
  • Gidstocht surprise Den Haag 25-50 € 25,00 
  • Gidstocht surprise Den Haag 50 of meer € 22,50 

Excl. btw

Costs extensions

  • Toeslag elektrische fiets € 10,00 per fiets
  • Tocht op ecosolex meerprijs € 15,00 p.p. 

Availability

Gehele jaar

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)